مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام عرض شد بنده برای عکس دار کردن شناسنامه اقدام کردم به بنده میگن باید
جواز کسب بیارید آیا راه دیگه ای هست برای
گرفتن شناسنامه

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
عکسدار نمودن شناسنامه ارتباطی به ارائه جواز کسب ندارد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای عکس دار کردن شناسنامه کافی است به سن 18 سالگی تمام رسیده باشید.
جواز کسب یا هر چیزی دیگری لازم نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عکس‌دار نمودن شناسنامه احتیاجی به جواز کسب ندارد.
شما می‌توانید با واحد مربوطه نسبت به این امر رایزنی نمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر شخصی بالای سن 18 سال می‌تواند شناسنامه خود را عکس دارم ارتباطی به آوردن دلیل و مدرک نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .