مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور همسر

با سلام و عرض ادب
در سند ازدواج بنده و خانومم در شروط ضمن عقد حق خروج از کشور بدون نیاز به اجازه شوهر قید شده. آیا با این اوصاف بازم نیازه که به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول اداره مهاجرت است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قانوناً کافی است مگر اینکه اداره گذرنامه بخشنامه های مختص خود را داشته باشد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود طبق قانون سند ازدواج سند رسمی محسوب می‌شود و نیاز به تنظیم اجازه نامه رسمی مجدد نمی‌باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر در صورتی که این اجازه به شما داده شده است نیازی به اجازه مجدد زوج نخواهید داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ چرا که سند ازدواج، سندی رسمی و لازم‌الاجرا می‌باشد و نیاز به اقدام دیگری از جمله مراجعه به دفتر اسناد رسمی ندارید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .