مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اطلاعات در مدارک تحصیلی

سلام من اتباع هستم متولد ایران دارای کارت آمایش ، سال 94 دیپلم گرفتم و در دیپلمم محل تولد ایران ذکر شده ،
اما در تذکره افغانستان که سال 1402 گرفتم محل تولد افغانستان ذکر شده !!!

با اگاه بودن به این اصل که برای اصلاح محل تولد در تذکره باید برم افغانستان که برام مقدور نیست میپرسم *برای اصلاح محل تولد در مدارک تحصیلیم چیکار باید بکنم ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق ادراه امور اتباع پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی پیگیر بشوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به همان مرجع صادرکننده مدرک مراجعه شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از طریق اداره اتباع سوال فرمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به آموزش و پرورش محلی که دیپلم شما را صادر کرده است مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به اداره آموزش مربوطه و امور اتباع مراجعه گردد