مشاوره حقوقی رایگان - توهین کادر انتظامی به شهروندان

با سلام و احترام میخواستم بدونم پلیسی که فحش ناموس به کسی داده بدون اینکه درهنگام دستگیری شخص تمرد از قانون کرده باشه و بی دلیل مورد ضرب و شتم قرار داده به چه صورت است؟
واینکه چطور میتونه اعاده حیثیت بکنه؟
خیلی ممنون.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه شهودی برای اثبات ادعای توهین دارید اقدام به طرح شکایت با عنوان قذف نمایید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از نظر انونی می‌توانید شکایت کنید لذا به دادسرای نظامی محل وقوع جرم مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال در گذشته مطرح شده است و نسبت به جوابگویی اقدام شده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با شاهد و با فیلم میتوانید شکایت کنبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با تماس با شماره 197 یا ثبت شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید البته نیاز به ادله دارید