مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

من در دادگاه محکوم شدم و قاضی رای به عدم اثبات ادعای اعسار داده و در اخر گفته میتونم تجدید نظر بزنم. اما من توان پرداخت هزینه تجدید نظر رو ندارم.
الان من تجدید نظر نزنم و حکم اجراییه اجرا بشه چه اتفاقی میوفته؟
و منی که پول ندارم بازداشت میشم؟
یا میشه صحبت کرده که به صورت قسطی بدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست اعسار بدهید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

می توانید درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی تقدیم نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه ادعای شما رد شده است باید تمام مبلغ محکومان به را یکجا بپردازید در غیر این صورت بازداشت خواهید شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی بازداشت میشی
قسطی همان اعسار بود که نشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اموال شما توقیف خواهد شد
و دستور جلب صادر خواهد شد

دوباره دادخواست اعسار مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر اعسار شما رد شود و محکوم‌به را پرداخت نفرمائید روانه حبس خواهید شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به و تقسیط آن را بدید و هزینه این دادخواست غیر مالیست حدود 200 هزار تومان هزینه دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید اعسار دهید برای قسطی کردند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تجدید نظر رای دادگاه در خصوص اعسار مالی نیست و هزینه زیادی ندارد اگر تجدید نظرخواهی نکنید و رای دادگاه قطعی گردد پرونده به اجرا احکام ارسال شده به تقاضای محکوم له با تقاضای اعمال ماده 3 قانون محکومیت‌های مالی می‌توانند شما را بازداشت نمایند.
در ضمن اگر حکم دادگاه قطعی گردید مجدداً می‌توانید تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به را تقدیم دادگاه نمایید