مشاوره حقوقی رایگان - خواهشا جواب بدید کی اقدام کنم برای اعسار؟

باسلام
دو سه سال قبل به شوهرم کارت بانکیمو دادم خرید کنه .رفته بود واسطه معامله ای شده بود جنس و داده به آقایی پولشو زد به کارت من چون گفته بود شماره بانک ملی بفرس از منو فرستاد ...حالا بماند.طرف جنس و استفاده وخراب کرده گفته نمیخوام حالا بهر دلیلی شوهرمم چون واسطه بود اول قبول نکرد بعد گفت باشه ده تومن پس داد  20 تومن موند .جنس هم که پس فرستاده بود داد به صاحبش ولی صاحب اصلی دگ جوابشونو نداد گفت جنس من نو بود بمن ربطی نداره.راست و دروغش برا دوطرفین نمیدونم ..من اصلا خبر هم نداشتم .خودم زنی هستم که مث زنهای بدسرپرستم شوهرم بیکاره 15ساله و اعتیادم داره بخدا که برا خرجی فقط یارانه کمک منو دوتا بچهامه.که اونم رفتم جداکردم دوسال قبل چون خرجی نداریم .
پارسال شوهرم از رو حماقت گردن گرفت  ما آخرای وقت جلسه رسیدیم که حتی طرف خودش نبود...شوهرم ب قاضی گفت اره از کارت خانمم استفاده کردم و بدهیشو میدم بعدا ولی الان بیکارم ...نذاشت من حرف بزنم تموم شد حکم قطعی هم بریدن .پای منم گیره برا پول.تو ابلاغیه نفر اول اسم شوهرم نوشته شده.نفر دوم من ....میترسم همین یارانم که از شوهرم جدا کردم قطع بشه خیلی استرس دارم .
بیستم اسفند از دفتر حقوقی ابلاغیه اجرایی برام اومد .رفتم دادگاه همون قسمت مراجعه کردمو پرسیدم گفت صبر کن طرف نامه ازینجا ببره اجرای احکام بعد که پیامکش اومد بیا برای نوشتن اعسار فعلا اقدام برا اعسار نکن... بذارید نامه بره اجرای احکام...اما من میترسم که  دیر بشه.صبر کنم یا بنویسم .اونطور که طرف میگفت میفته برا بعد تعطیلات نوروزی.چکار کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که به صورت تضامنی و عرضی ملزم به پرداخت دین شده باشید اجراییه علیه هر دوی شما صادر می‌شود و کلیه حساب‌های شما مسدود تا پرداخت دین یا حکم قطعی اعسار باقی میماند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در مهلت یک ماه از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار از محکوم به اقامه نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

یکماه فرصت ارایه دادخواست اعسار دارید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از تاریخی که اجراییه به شما ابلاغ شده است ظرف مدت 30 روز باید دادخواست اعسار بدهید در غیر این صورت جلب می‌شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اجراییه که ابلاغ شد توش نوشته اگر ندارید دادخواست اعسار بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی نیاز است که اسناد و مستندات مرتبط تحت بررسی قرار گیرند.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
ظرف مدت یکماه از ابلاغ اجراییه فرصت دارید دادخواست اعسار بدهید .
موفق باشید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از صدور اجرائیه یک ماه برای ثبت دادخواست اعسار مهلت دارید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام مهلت یک ماه از تاریخ ابلاغ اجرائیه دادخواست دهید