مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مرکز لیزر

سلام ،خانم متاهلی هستم 47 ساله،حدود 7جلسه در یک مرکز لیزر ،انجام دادم ،و مدتی هست که متوجه شدم به زگیل تناسلی دچار شدم ،پیش پزشک رفتم گفت باید آزمایش بدم و هزینه آزمایش بسیار بالاس،میخواستم بدونم از مرکز لیزر میتونم شکایت کنم که حداقل پول آزمایش و درمان ،خودم و همسرم که اونهم از من گرفته رو بگیرم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا می بایست ثابت کنید عامل انتقال مرکز لیزر بوده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به احراز تقصیر از سوی متصدی لیزر با عناصر سازنده جرم می‌باشد لذا بنا به قانون مسئولیت مدنی میتوانید طرح شکایت از باب رابطه سببیت و حصول تقصیر یا قصور موضوع را پیگیری فرمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام امکان اثبات طریقه ی ابتلا از دستگاه لیزر دشوار است
باید دلیل کافی براین امر داشته باشید تا نتیجه بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر آنها مقصر باشند بله می توانید شکایت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید اثبات نمایید که ایجاد زگیل تناسلی از ناحیه مرکز مذکور بوده سپس امکان مطالبه خواهید داشت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
حتما شكايت نماييد و دادسراي ويژه جرايم پزشكي و دارويي در تهران موجود است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله ادخواست علیه آنها مطرح کنید البته می‌توانید شکایت کیفری نیز مطرح کنید چون ممکن است در جریان رسیدگی به پرونده شما مشخص شود که مجوزات لازم از مراجع ذی‌صلاح ندارند و همچنین با جلب نظر کارشناس مربوطه مشخص می‌گردد که زگیل تناسلی از چه زمانی و به چه دلیل در بدن شما ایجاد شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا بایستی علت این اتفاق مشخص گردد.
اگر مرکز لیزر باعث این اتفاق شده باشد شما می‌توانید علیه این مرکز شکایت نمائید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود از طریق آن مرکز منتقل شده میتوانید مطالبه خسارت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات موضوع بله می توانید اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید قصور و میزان تقصیر مرکز لیزر مشخص باشد تا خسارت میسر گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر بیماری شما از طریق مرکز مذکور می‌باشد می‌توانید به دادسرای رسیدگی به امور پزشکی مراجعه و شکایت نمایید