مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه مفقود شده کودک بدسرپرست

سلام وقت بخیر ...پدرواقعیم معتادبوده منو 6 سالگی فروخته به یک خانواده و شناسنامه منو ب یک نفر داده و الان حاضر به تحویل شناسنامه نیس ... الان من 17 سالمه هنوز هیچ مدرسه ای نتونستم ثبت نام کنم .... و ثبت احوال ک میرم میگه باید پدرواقعیم باشه برای گرفتن شناسنامه دیگه ....
من الان چیکار باید بکنم از طریق قانونی بخام اقدام کنم ؟ پدرخوانده من میتونم قیمم بشه شکایت کنه از پدرواقعیم؟ یا خود دادستان قیمم میشه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پدرخوانده شما نمی‌تواند قیم شما شود زیرا ولی زنده است می‌توانید از طریق دادستان محل موضوع را پیگیری فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌ اثبات نسب را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید دادخواست اثبات نسب دهید تا تکلیف مشخص شود