مشاوره حقوقی رایگان - تمدید وکالت فروش بدون حضور و اطلاع مالک

با سلام
اینجانب وکالت تعویض پلاک دوماهه داده بودم برای دریافت ثمن‌ معامله هیچ اقدامی از طرف خریدار انجام نشد و از طرفی مدت وکالت به اتمام رسید چون ثمن‌ مکالمه دریافت‌ نکرده بودم برای تمدید نرفتم
خریدار در دفترخانه رسمی ثبت اسناد اقدام به تمدید وکالت نامه ای سی روزه بدون حضور و اطلاع من انجام داده و من هیچ پیامکی دریافت نکردم . بعد از ده روز فهمیدم خودروی من فک پلاک شده
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
احتمالا جعلی صورت پذیرفته است امکان پیگیری و ثبت شکایت کیفری مبنی بر جعل و استفاده از سند مجعول خواهید داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان دارد از سوی سردفتر تخلفی صورت گرفته باشد یا امکان دارد از سوی فرد خریدار جعل صورت گرفته باشد؛ چرا که بدون رضایت و قصد شما، تمدید وکالت‌نامه ممکن نخواهد بود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر جعلی صورت گرفته میتوانید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قبلا اعلام شد باید بررسی شود تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌توانید از دفترخانه و شخص مورد نظر اگر امضای یا اثر انگشت را شما جعل شده شکایت نمایید قابل ذکر است در حال حاضر الت‌نامه‌ها از طریق نلاین و اتوماسیون تنظیم می‌شود و امکان جعل آن خیلی کم است