مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنسیت

با سلام و احترام
دوستی دارم 22 سال سن و کارت معافیت کفالت دارد خودش کار میکنه مستاجر هستند تنها با مادرش زندگی میکنند والدینش زنده هستند ولی از هم جدا شدن الان میخواهد از پسر به دختر تغییر جنسیت بده بعد از جدا شدن والدینش حالات خوب و خوشی نداره آیا برای تغییر جنسیت نیاز به اجازه والدین دارد چون والدینش از هم جدا شدن از لحاظ روحی و روانی یه کم خوب نیستند و افسردگی دارند

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر نیاز به اذن والدین نیست ایشان به سن قانونی رسیده اند و می‌توانند هر تصمیمی در خصوص این موضوع اتخاذ نمایند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به اذن والدین برای تغییر جنسیت وجود ندارد و حکم دادگاه است که تعیین‌کننده می‌باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر با توجه به سن دوستتان نیاز به رضایت والدین نمی‌باشد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

نیازی به اجازه والدین نیست.دادخواست مطرح نمایید.