مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی

سلام همسرم در محل کار فوت کرده درتاریخ 23/ 12 /1402 و اورژانس علت فوت رو ایست قلبی گفتند اما فرستاده شدپزشکی قانونی شیراز اما برای جواب دهی برادر شوهرم گفتند رفته تهران و بررسی شود و در جواز دفن علت مرگ زده شده در حال بررسی میخاستم بدونم چطوری بفهمم جواب پزشکی قانونی آمده یا خیر چه مراحلی باید طی شود نیاز به پی گیری من هست

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به پزشکی قانونی مراجعه کنید.
موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق پزشکی قانونی امکان پیگیری خواهید داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما فقط می‌توانید از طریق پزشکی قانونی موضوع را پیگیری کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اولا پیامک میاد بهتون دوما هم میتونید از پزشکی قانونی بررسی کننده پیگیر باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی حضوراً از طریق پزشکی قانونی پیگیری بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق پزشکی قانونی موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از همان پزشکی قانونی موضوع را پیگیری فرمایید. احتمالاً ارسال به تهران جهت انجام آزمایش‌ها از جهت سم شناسی و غیره می‌باشد