مشاوره حقوقی رایگان - زمین ملی

من سال87زمینی خریداری کردم الان معلوم شذه ملی است من حالا باید چکار کنم از کجا باید شروع کنم به شکایت به نتیجه میرسم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بدان معترض شوید در کمیسیون مرب‌وطه بررسی شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
طرح شکایت فروش مال غیر از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقامه دعوی بطلان مبابعه نامه ومطالبه خسارت به نرخ روز

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید بر اساس مدارک ملی بودن زمین دادخواست ابطال مبایعه نامه و مطالبه خسارت دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه مطابق مبایعه نامه دارای حق فسخ و دریافت خسارت هستید اقدام نمایید و چنانچه میخواهید زمین خود را نگه دارید از طریق کمیسیون مربوطه اقدام نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه و گفتگوی متقابل است.
موفق باشید .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال شما چند وجه دارد 1 -اگر فروشنده مطلع بوده که زمین ملی‌ است و آن را با آگاهی به موضوع وسونیت به شما فروخته است از جنبه کیفری می‌توانید به اتهام فروش مال غیر یا همان کلاهبرداری شکایت نمایید 2 -اگر فروشنده به موضوع واقف نبوده و یا زمین بعداً ملی شده است ،می‌توانید به عنوان مستحق الغیر درآمدن زمین علیه فروشنده دادخواست مطالبه ثمن معامله را نمایید در ضمن که اگر شما جاهل به موضوع بوده اید می‌توانید غرامات نیز از فروشنده مطالبه نمایید. به هر حال دادگاه تمام موضوعات را تشخیص خواهد داد به ملاک تصمیم دادگاه است