مشاوره حقوقی رایگان - اذیت و آزار توسط شوهر سابق

سلام من شوهرم 4ماهه جداشدیم تواین چهارماه باهم زندگی میکنیم هرکاری میکنم نمیره خیلی اذیتم میکنه تهمت بهم میزنه تکلیف من چیه کجابرم به کی بگم به دادم برسه خیلی اذیتم میکنه مابهم نامحرم هستیم ولی باهم تویه خونه هستیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود ظاهرا رجوع کرده اید به یکدیگر
وگرنه با کلانتری تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت گردد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به طرح شکایت کیفری مبنی بر ایجاد مزاحمت اقدام نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به پلیس اطلاع دهید تا گزارش تهیه کند
سپس شکایت کیفری مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان آزار و اذیت جنسی و ورود به اون مزاحمت برای نوامیس می‌توانید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر طلاق رجعی بوده و نزدیکی کردید زن و شوهرید، اگر نه که داستان فرق می کند و باید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه رجوع کرده اید رجوع را ثبت نمایید در غیر اینصورت مراتب را به پلیس گزارش دهید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر بعد از طلاق رابطه جنسی داشته اید یعنی رجوع صورت گرفته و اقدامی نمی‌توان صورت داد ولی در غیراین صورت با کلانتری تماس بگیرید و شکایت کیفری اذیت و آزار نمایید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال شما جنبه‌های مختلفی دارد لازم است با یک وکیل دادگستری در محل خود حضوراً مشاوره نمایید