مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه بدون پرداخت ثمن

با سلام پدرم چند سال قبل یک خانه رو به نام زدن و رفتیم املاک و مبایعه نامه تنظیم کردیم که همه چی قید شده ولی ثمن معامله قرار بود یک مبلغ به عنوان وام مسکن به ایشون پرداخت بشه که من دیگه وام نگرفتم و پول خونه به ایشون پرداخت نشد .
بعد از فوت پدرم برادرام میتونن ادعا کنن که خونه برای من نیست ؟
پدرم در سلامت کامل آمدن به املاک و مبایعه نامه با کد رهگیری تنظیم کردن ثمن مشخص شد ولی پرداخت نشده .

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قرارداد نیازمند بررسی است در حالت کلی بیع واقع شده و وراث صرفا می‌توانند مطالبه ثمن پرداخت نشده را داشته باشند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مبایعنامه شرایط صحت و لزوم را داشته باشد جای نگرانی نیست برای شما
لکن
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد مبایعه نامه می‌بایست مطالعه شود یطی که در موبایل‌نامه وجود دارد می‌بایست از طریق وکیل دادگستری مورد بررسی قرار گیرد لطفاً مبایعه نامه خود را حضور نزد وکیل دادگستری برده و مشاوره دقیق دریافت دارید