مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام
دونفر با حالت مستی به حال خود نبودند و بنده جلو مغازه خودم بودم ک دو سه بار با الفاظ رکیک و با چاقو در آوردن اقدام ب فحاشی نمودند و فرار کردند و من و یکی از دوستام چند کیلو متر جلوتر نگه داشتیم و مجبور شدیم کتک زدیم .ک رفتن شکایت کردند.
الان میتونم ازشون ب جرم فحاشی و مستی و چاقو کشی شکایت کنم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت خواهید داشت و لیکن بار اثبات ادعا به عهده شماست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
اری امکان پذیر است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان شکایت دارید و لی بار اثبات ادعا به عهده شماست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر ادله و مدارکی مبنی بر اقدامات مجرمانه نامبردگان دارید جمله دوربین‌های مداربسته یا شهود شما نیز می‌توانید علیه نامبردگان شکایت نمایید. البته در خصوص شرب خم یا همان مستی به لحاظ گذشت زمان قابل اثبات نیست را که می‌بایست از طریق پزشکی قانونی تست الکل از آنها گرفته شود که با گذشت زمان قاعدتاً الکل از بدن آنها خارج شده است