مشاوره حقوقی رایگان - پیامک اشتباه عوارض آزادراه تهران-شمال و پرداخت آن

سلام وقت بخیر. برای بنده پیامک عوارضی اومده. در صورتی که اصلا من ماشین رو چندین روز از خونه حرکت ندادم و در شرق گیلان هستم. من این مبلغ (50تومن) رو پرداخت کردم. ولی الان یکم نگران شدم که برام مشکلی پیش نیاد یا اینکه خدای نکرده استفاده سوئی نشده باشه که گریبان من رو بگیرد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از راهور مربوطه پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
گاهی از طریق دوربین‌های پلیس یا افسر راهنمایی و رانندگی اشتباه پیش می آید که امکان پیگیری از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی وجود دارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از طریق پلیس راهور پیگیری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

باید بررسی بفرمایید از چه سرشماره یا نهادی برای شما پیامک ارسال شده تا هزینه آزاد راه را پرداخت نمایید اگر شماره موبایل شخصی از اپراتورها باشد یر از سرشماره‌های دولتی شاید موضوع کلاهبرداری باشد در ضمن می‌توانید با مراجعه به بانک خود ارت بانکی که از آن وجه را واریز کرده‌اید تعویض نمایید با این کار شماره cvv2 آن عوض خواهد شد