مشاوره حقوقی رایگان - معامله زمین

با سلام من زمینی را با خونم معاوضه کردم و پولی هم سر دادم بنگاه دار گفت این زمین تفکیک شده است ما هم قولنامه را امضا کردیم حالا که رفتیم شهرداری میگه زمین تفکیک نشده و هزینه زیادی باید پرداخت کنید به بنگاه میگم میگه خریدار یه من گفت و خریدار دروغ گفته بنگاه قبول کرد خریدار دروغ گفته منم چک آخر خونه را پاس نکردم خریدار رفته شکایت کرده الان باید چیکار کرد ؟ فروشنده میگه من گفتم زمین خامه تو قولنامه هم نوشته زمین خام ولی منظور از زمین خام زمین بدون پروانه بوده صاحب بنگاه هم قبول کرده خریدار دروغ گفته الان باید چیکار کرد ؟

من هم دو تا چک ها را پاس کردم چک آخری پاس نکردم بهش گفتم باید حق تفکیک را بدی چون دروغ گفتی بعد من چک را پاس میکنم گفتم من فسخ نمیکنم خودت میخوای بکنی حق تفکیک بده معامله برقرار باشه الان اون میتونه فسخ کنه ؟ تو قولنامه حرفی از فسخ قرارداد به دلیل پاس نشدن چک نیامده یعنی بندی بنگاه نیاورده در قولنامه اگر شکایت کرد چی میشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل عدم ذکر شرط فسخ به موجب عدم وصول چک‌ها در تاریخ سررسید، امکان فسخ معامله از این جهت وجود ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه
اون باید بدود دنبال چک و شما بدوید دنبال تفکیک و جواز

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر او نمی‌تواند فسخ کنید ولی شما هم باید چک را پرداخت کنید مگر اینکه به واسطه غبن در محله بخواهید فسخ کنید که باید اظهارنامه بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص سوال شما قرارداد تنظیمی فی مابین شما می‌بایست مطالعه شود. لطفاً مدارک خود را نزد وکیل دادگستری محل زندگی خودبره یا از طریق سایت دادرا ه با انتخاب مشاوره حضوری با وکیل انتخابی راهنمایی دقیق و لازم را دریافت دارید