مشاوره حقوقی رایگان - نامه پزشکی قانونی

1-خراشیدگی کوچک ناحیه میانی پیشانی و ناحیه فوقانی پل بینی دو حارصه2-کبودی خفیف زیر چشم راست که در اثر اصابت جسم سخت طی 24ساعت گذشته حادث شد.خراشیدگی طویل سمت چپ و راست صورت مشهود که در حالت غیر منازعه حادث شدند
گزینه 2یعنی که خودم خودزنی کردم؟دستور قاضی چیه جرم داره؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
صحبتی از خود زنی نشده و اشاره ای به خود زنی نیز نشده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قید این عبارت نشان دهنده این است که نزاعی رخ نداده و جراحات ساختگی بوده است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص تصمیم قاضی رسیدگی کننده بر اساس نظریه پزشک قانونی ملاک عمل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اصولا خود زنی توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است
میزان صدمات را پزشکی قانونی تعیین و دادگاه بران اساس مبادرت به انشا رای می نماید