مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام. حکم زوجی که زوجه و دخترش را به مدت سه ماه از منزل بیرون کرده بدون لباس بدون مکان بلاتکلیف گذاشته وبعد از جلسه شورا حل اختلاف ویعد از محکومیت در دادسرا بر قرار جلب دادرسی مقداری پول به کارت زوجه پرداخت کرده در حالیکه کارت بانکی زوجه دست زوج می‌باشد وحاضر به پس دادن آن به همراه کلیه مدارک شناسایی زوجه نمیباشد وزوجه قصد بازگشت به منزل را دارد ولی زوج ممانعت می‌کند وحتی کلیه بدهی های زندگی مشترک را این سه ماه خانواده زوجه پرداخت کردند و حتی یارانه رو هم به زوجه نداده..حالا تکلیف زوجه چیه که بدون لباس بدون مسکن آواره ماندم..من می‌خوام برم خونم حتی ایشونم خواهان طلاق باشن می‌خوام تو خونه خودم باشم چون من طلاق نمی‌گیرم. الآنم جا ندارم بمونم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
تعیین مجازات با مقام رسیدگی کننده است .
موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق کلانتری صورتجلسه ممانعت از ورود به ملک تنظیم و به استناد صورتجلسه مذکور طرح شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به منزل مراجعه نمایید و درصورتیکه راه ندادند به 110 زنگ بزنید صورتجلسه نمایند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری ترک انفاق و بیرون کردن از خانه و بی خانمان شدن در کوچه و خیابان

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به منزل بروید و قفل در را با تماس به پلیس صورتجلسه کنید و شکایت ممانعت از حق کنید و برای مدارک،ابتدا اظهارنامه در صورت عدم افاقه دادخواست استرداد مدارک دهید.اگر عجله دارید نسبت به اخذ مدارک المثنی اقدام و شکایات خود را طرح کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به مشاوره تلفنی یا حضوری وجود دارد
تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان ترک انفاق میتوانید شکایت کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصورتیکه راه ندادند به 110 زنگ بزنید صورتجلسه نمایند شکایت ممانعت از حق کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص بحث پرونده دادسرا لاک تشخیص و تصمیم دادگاه رسیدگی کننده می‌باشد در خصوص بقیه موارد لطفاً با اورژانس اجتماعی شماره 123 تماس حاصل فرمایید و راهنمایی و مشاوره دریافت کنید در ضمن در خصوص بانک کارت بانکی خود می‌توانید به بانکی که در آن حساب افتتاح نموده‌اید مراجعه و تقاضای تعویض کارت خود را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
به درب منزل‌رجوع کرده
ممانعت ایشان توسط کلانتری110
صورتجلسه شود
برای طلاق می‌تواند کمک کننده باشد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.