مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوج توسط زوجه

سلام.بنده در 7 سال قبل دستگاهی خریدم و نیمی از پول دستگاه را خانمم بمن کمک کرد،در عوض جبران لطف ایشون من سند خونه ام را بصورت ششدانگ ب نام ایشان زدم.بعد از بحثی ک بین ما پیش اومد،من رو از خونه بیرون کرده و قفل هارو عوض کرد.و میگه اگه میخوای برگردی حق طلاق باید بدی.
اول این که میتونم برای خونه ام اقدامی کنم؟
دوم این که بعد از چند مدت میتونه از من بخاطر عدم پرداخت نفقه شکایت کنه.چون من نمیخوام احضاریه بزنم تا ببینم در ادامه چ اتفاقی میفته؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
سوال اول: بله
سوال دوم: زمان ندارد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ادعا کنید ملک را هبه کردید به ایشان.
همین که یک ماه نفقه را پرداخت نکنید امکان طرح شکایت دارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری یا دادخواست رجوع از هبه بدهید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زوجه مالک منزل است و شما به دلیل اعتمادی که کرده اید در جای جدای زندگی خواهید کرد و نفقه هم محکوم به پرداخت میشوید، جهت مهریه و اجرت المثل ایام زنا شویی هم منتظر ابلاغ باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اثبات وقوع عقد هبه و اعلام رجوع از هبه را خواهید داشت جهت دریافت مشاوره تخصصی میتوانید تماس حاصل نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منزل مجزا تهیه نمایید
چنانچه هبه بوده است امکان رجوع از آن می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند در صورت عدم پرداخت نففه اقدام کند چون خانه بنام اوست.برای الزام به تمکین ابتدا باید خانه ای با اثاث البیت مناسب تهیه کنید.برای خانه ای که بنام ایشان کردید می توانید دادخواست رجوع از هبه بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان اثبات وقوع عقد هبه و اعلام رجوع از هبه را خواهید داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوالات شما جنبه‌های مختلف دارد پاسخ‌های مختلف لطفاً با وکیل دادگستری محل خود و یا با سایت دادراه تماس و مشاوره حضوری برای هر یک از وکلا که مایل می باشید، تقاضا نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
١-بله
٢-از همون روزی که نفقه رو پرداخت نکردید