مشاوره حقوقی رایگان - ماده 265 به چه معناست

ماده265 قانون آيين دادرسی کيفری، قرار جلب به دادرسی صادر و اعالم می گردد. قرار صادره پس از
موافقت دادستان قطعی میشود؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
یعنی مجرم شناخته شده اید .
موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادسرا دلایل اتهامی علیه متهم را برای احراز مجرمیت کافی دانسته و پرونده را پس از موافقت دادستان جهت ادامه روند رسیدگی به دادگاه ارسال خواهد نمود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یعنی شکایت شما در دادسرا مورد قبول واقع شده و پرونده به شعبه دادگاه کیفری ارسال خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
جلب به دادرسی قابل اعتراض نیست
در دادگاه باید دفاع کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یعنی کیفرخواست صادر شده و از نظر دادسرا با تایید دادستان مجرم شناخته شدید و این پرونده به دادگاه میرود و در زمان مقرر فرصت دفاع دارید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
دادسرا پس از بررسی جرم انتسابی را محرز دانسته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یعنی ادله نشان دهنده وقوع جرم از ناحیه شما بوده جهت تعیین مجازات و سایر بررسی ها به دادگاه ارجاع میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله کیفرخواست صادر شده و پرونده به دادگاه کیفری دو میرود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر دادستان با قرار مجرمیت بازپرس موافقت نماید سپس کیفرخواست علیه متهم صادر پرونده جهت صدور حکم به دادگاه ارسال می‌گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
یعنی تا این مرحله مطابق تحقیقات دادسرا متهم مجرم شناخته شده است
متهم باید در دادگاه از خویش دفاع کند شاید ورق برگشت و تبرئه شد
قرار جلب به دادرسی نیز قابل اعتراض نمی باشد