مشاوره حقوقی رایگان - بیمه رد نکردن کارفرما

سلام بنده ازسال 78تا 90 دریک واحدصنفی مشغول به کاربودم که اصلا بیمه که ردنکردن به کنار حتی مورد حقوق ایشون هفتگی به من پول نقد میدادند وبه حسابم واریزی نداشتند .خواستم بنده روراهنمایی بفرمایید که درصورت شکایت خسارت واردشده به من که 12سال کارکردم وبیمه نکردند بنده رو تعلق میگیرد یاخیر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید از سالی که رابطه کارگری و کارفرمایی بین شما و شرکت احراز شود امکان مطالبه کلیه حقوق و مزایای ناشی از کار را خواهید داشت.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
بله میتوانید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله لیکن باید اثبات گردد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما با شهادت شهود و سایر دلایل رابطه کارگری را اثبات کنید در اینصورت ایشان باید تمام حقوق این سالها را پرداخت کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نظر هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف وزارت کار ملاک عمل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما از طریق دادخواست خطاب به هیات تشخیص اداره کار قابل قابل طرح است
بدوا باید سامانه روابط کار ثبت نام کنید و احراز هویت شوید
بهتر است وکیل اختیار نمایید
خسارت تاخیر تادیه به مطالبات شما تعلق نمی گیرد مگر از زمان دادخواست که باید بعدا در دادگاه‌ عمومی یا شورا بنا به مورد، مورد مطالبه قرار گیرد …

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
در صورت اثبات ادعای شما بله