مشاوره حقوقی رایگان - یک شاخه گل برای مهریه

سلام بنده دختر مجردم قصد ازدواج دائم با آقایی را دارم نظرم برای مهریه فقط یک شاخه گل رز است و خانواده ام نیز موافقند. آیا از نظر قانونی ثبت این مهریه امکان‌پذیر است یا خیر. با تشکر

پاسخ ها :

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
هر چیزی که عرفا مالیت داشته باشد به عنوان مهریه قابل ثبت است.

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،هرچیزی که مالیت داشته باشدومشروع باشدرا میتوان بعنوان مهریه میتوان درنظرگرفت،ویک شاخه گل بعنوان مهریه منع قانونی و مشکلی ندارد.بنده حقیر پیشنهادم این است که از سختگیری بیش از حد در ازدواج باید اجتناب نمود وتحقیقات کامل و شناخت زوجین از هم مفید بوده و کلام آخر اینکه متاسفانه زوجین در زمان طلاق به مشاورین محترم خانواده وروانشناسان عزیز مراجعه میکنند ای کاش قبل از ازدواج هم مشاوره ای صورت بگیرد.به نظرمن مفید خواهد بود.هیچ گاه نباید احساساتی تصمیم گرفت.موفق باشید.