مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص داشتن رابطه جنسی

سلام
اگر‌مردی با زن شوهردار رابطه از جلو‌داشته باشد در حالیتکه آن زن سالها با شوهر خود رابطه نداشته، آیا بعد از گذشت یک ماه مشخص میشود آخرین رابطه جنسی خانوم کی بوده، چون در صورتیکه پزشک قانونی تشخیص دهد مثلنا یک ماه پیش خانوم رابطه داشته، به شوهرش رابطه نامشروع اثبات خواهد شد، برای همین میخواستم بدونم قابل تشخیص می باشد ؟!

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر بحث تجاوز در میان باشد آزمایشات و معاینات انجام می‌شود در بحث روابط نامشروع معمولا با توجه به حساسیت موضوع این کار انجام نمیشود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بعد از مدتی که گفتین خیر شخص قابل تشخیص نیست

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

خیر چون احراز اینکه با کسی غیر همسر خود انجام شده مشخص نمی شود و باید ازمایشات مخصوص انجام شود که در بحث تجاوز امکان دارد در رابطه نامشروع انجام نمی دهند باید سایر دلایل و قرائن وجود داشته باشد برای اثبات

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص موارد مذکور با پزشک قانونی می‌باشد اظهار نظر در این خصوص فقط با پزشکان،پزشکی قانونی می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر با گذشت این مدت