مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

باسلام
همسر برادرم دو سال منزل را ترک کرده و حضانت کودک یک ساله شان فعلا با اوست و خانواده آنها به دلیل موقعیت اجتماعی که دارند پزشک آشنا زیاد دارند. و با گرفتن گواهی پزشکی به بهانه بیماری کودک به دفعات مختلف مانع دیدار برادرم و فرزندش میشوند برادرم دادخواست در کلانتری پر کرده ولی مسئول آنجا گفته به جایی نمی‌رسیم
راه حلی برای این موضوع است واقعا راه به جایی نمی بریم؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

نمیتونن مانع ملاقات فرزند با پدرشان بشن

پرسشگر :

با سلام
ببخشید سوال دیگری که در این ارتباط داشتم این است که برادرزاده ی من یک ساله سه ماهه شه اما طبق گفته پزشکش بیش از حد ضعیفه و تازه می‌تونه بشینه و وزنش خیلی کمه از نظر تغذیه رسیدگی مناسبی ندارد آیا میشه در این رابطه پیگیری و شکایتی کنه برادرم?
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هیچی مانع ملاقات پدر نمی شه.یاالله