مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام خدمت وکلای عزیز
در دادنامه ای رای بدوی به نفع خواهان صادر شده ولی خوانده برای فرستادن پرونده به تجدید نظر درخواست اعسار جهت عدم پرداخت هزینه دادرسی داده است. در دادخواست اعسار نام شخصی که فاقد سمت در پرونده اصلی بوده به عنوان خوانده قید گردیده. تکلیف پرونده چگونه میشود؟
آیا دادخواست اعسار رد میشود؟
در صورت رد دادخواست اعسار, قابلیت تجدید نظرخواهی در دادخواست اعسار با این شرایط هست؟
آیا میتوان مجددا دادخواست اعسار داد و از صدور قطعیت حکم جلوگیری به عمل آورد؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
اعسار رد میشود که قابلیت تجدیدنظرخواهی دارد متعاقبا به خواهان اعسار اخطاریه می رود که هزینه دادرسی را پرداخت نماید.