مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اظهارنامه

سلام. من رفتم دفتر الکترونیک قضایی اظهارنامه عدم تمکین رو پر کردم برای رفتن همسرم از منزل؛الآن همسرم برگشته خونه میخوام بدونم من باید برم جایی(دادگاهی)اطلاع بدم یا نیازی نیست؛البته اینم رو بگم که من ثبت دادخواست نکردم فقط دفتر الکترونیک قضایی رفتم اظهارنامه رو پرکردم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نیازی نیست اظهارنامه صرفا یک اعلام رسمی است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر زوجه هستید با تماس با 110 و تنظیم صورتجلسه به همراه امضا شوهر داشته باشید تا بعداً ادعایی علیه شما مطرح نشود هرچند که صرف اظهارنامه ایجاد حقی برای شوهر و اثبات کننده تخلفی برای زن نمی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بازی نیست کاری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به اقدامی از سوی شما نمی‌باشد. اظهارنامه به منزله طرح دعوی نمی‌باشد.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. نیاز به اقدام خاصی نیست.