مشاوره حقوقی رایگان - وصیت پدر

سلام وصیت خودنوشت که پدرم نوشته جایی ثبت نشده فقط امضا واثر انگشت وتاریخ وجود داره قانونیه؟

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر وصیت نامه تماما به خط پدرتان باشد و دارای تاریخ و امضا باشد صحیح است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله تا زمانی که وصیت‌نامه‌ای موخر برام ننوشته این وصیت نامه نافذ است نسبت به ثلث اموال درخصوصوصیت تملیکی یا امور وصیت عهدی

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
در صورتی که به خط متوفی نوشته شده باشد و دارای امضا و تاریخ به صورت روز،ماه و سال درج شده باشد قابل استناد است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله مطابق قانون امور حسبی
ولی فقط تا یک سوم صحیح است و نسبت به دو سوم اموال غیر نافذ است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

وصیت نامه دستی یا خودنوشت، که اعتبار آن، اعتبار اسناد عادی است، سندی بوده که فرد به موجب آن، وصیت کرده و در خصوص دارایی و امور بعد از فوتش، تعیین تکلیف می کند. نحوه تنظیم وصیتنامه دست نویس، بدین صورت است که موصی باید، آن را با خط خود، با درج دقیق تاریخ، نوشته و ذیل آن را امضا نماید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ این وصیت از اعتبار و ارزش قانونی برخوردار می‌باشد.