مشاوره حقوقی رایگان - موتور پارکینگ رفته بعد از چندسال پیام اومده

سلام ما چند سال پیش موتورمونو گرفتن رفت پارکینگ ماهم پیگیری نکردیم تا الان واسمون پیام اومده موتور شما توی مولوی جریمه شده تخلف کرده بپردازید ایا موتور میشه برگردوند ؟ممنونم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق شعبه دستور توقیف موتورسیکلت پیگیری بفرمایید احتمالاً موتورسیکلت از طریق مزایده به فروش رفته و هنوز تعویض پلاک نشده است می‌توانید درخواست توقیف پلاک نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ببینید در کدام پارکینگ توقیف شده وپیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از مرجعی که دستور توقیف را صادر نموده است پیگیر شوید.
اگر موتورسیکلت از باب مزایده، منتقل به دیگری شده باشد این موتور قابل برگشت نمی‌باشد‌‌.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به مرجعی که موتور را توقیف کرده مراجعه و موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. به پلیس راهور مراجعه کنید و وضعیت موتورسیکلت را بررسی کنید.