مشاوره حقوقی رایگان - سیلندر معیوب

سلام وقتتون بخیر
من حدود سه ماه پیش یک خودرو ریو خریداری کردم البته هنوز پلاک هم بنامم نخورده سرسیلندر خودرو بمشکل خورد بردم تعمیرگاه وقتی سرسیلندر رو باز کردیم دیدیم سیلندر ماشین مشکل داره و درست هم نمیشه که این مشکل از قبل بوده
میخواستم ببینم میتونم ماشین رو مرجوع کنم یا نه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر با توجه به اینکه اقدام به تعمیر خودرو نموده‌اید خیار عیب شما ساقط شده است. البته می‌توانید از باب مسئولیت مدنی مطالبه خسارت نمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
بستهگی به مفاد قرارداد دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تامین دلیل کنید وبعلت خیار عیب فسخ ویا مطالبه ارش کنید.توجه کنید استفاده ازحق فسخ فوری میباشد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

قرارداد شما بایستی مورد بررسی قرار گیرد گزینه مربوطه را فعال کنبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که در قرارداد منعقد شده فیمابین، کافه خیارات اسقاط نشده باشد شما به قید فوریت می‌توانید به استناد خیار عیب نسبت به انحلال معامله و در نتیجه مرجوع نمودن خودرو نائل شوید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به قرارداد منعقده بین طرفین دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. از شورای حل اختلاف تقاضای تأمین دلیل کنید و پس از آن دادخواست دهید.