مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام
6ماهه عروسی کردم وخانمم 5ماهه بدون هیچ دلیلی قهر کرده رفته خونه باباش
الان میخاد مهریه رو بزاره اجرا
بنده هم دو ماهه پیش ماشینم رو به اسم خواهرزادم کردم و اونم به یکی دیگه فروخته
ایا معامله رو ابطال میکنند.
و دو دانگ از دوطبقه مسکونی به نامم هستش ایا خانه هم جزو مستثنیات دین به حساب میاد خودمم داخلش زندگی نمیکنم پدر مادر ناتوانم هستن

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت سکونت در محل دیگر منزل از مستثنیات خارج میشود

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
سوال اول: خیر
سوال دوم: منزلی جزو مستثنیات است که محل سکونت شما باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خودرو امکان ابطال معامله صوری در آن وجود دارد، مدارک معامله و نقل و انتقال مبلغ معامله را آماده کنید.
محتمل است با توجه به متراژ و موقعیت منزل جزو مستثنیات باشد یا نباشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت اثبات صوری بودن معامله خودرو بیع باطل است و در خصوص دودانگ منزل در صورتی که در آن زندگی نمی‌کنید قابل توقیف مهریه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید برسی شود
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر نمیتواند ابطال کند بگویید در ان زندگی میکنم

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ماشین خیر،منزل جز مستثنیات هس البته درصورتی که اثبات کند درآن زندگی نمیکنید میتواند توقیف کند

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. خیر ابطال نمی شود. برای مستثنیات دین بایستی بررسی بیشتر صورت گیرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
معامله خودرو ابطال نمی شود . ولی منزل مسکونی در صورت سکونت جز مستثنیات دین محسوب می‌شود.
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معامله خودرو صحیح است و قابل ابطال نمی‌باشد.
در خصوص دو طبقه واحد مسکونی که به نام شما به شکل رسمی می‌باشند و در آنجا نیز زندگی نمی‌نمائید بایستی گفت که جزء مستثنیات دین محسوب نمی‌شوند و قابل توقیف بابت مهریه می‌باشند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید صوری بودن معامله را اثبات نمایند و سوال دوم خیر محسوب نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر در منزل ساکن باشید آری جز مستثنیات دین است

معامله انجام شده، اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
با شرایطی امکان ابطال وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام پس از اجرا گذاشتن مهریه دیگر نمی‌توانید نقل و انتقالی انجام دهید
ملک شما با وجود سایر شرایط ممکن است مستثنیات دین قرار گیرد