مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در سرقت

بنده در باغی سرایدار بودم و بعد از من یگ نفر دیگه و بعد هم که شنیدم سرایدار نداره یگ نفر مجرد بود از بستگان پیشنهاد کردیم و قبول کرد و الان ایشون رو به جرم سرقت زندان کرده و اعلام کرده منم رو هم به زندا ن میندازه دلیل هم دو یا سه پیامک که تو گوشی متهم بوده و من فرستادم مهمترین چهار شنبه سوری و اون مسیر شلوغ ترین مسیر بود و از من خاست برم پیشش که گفتم نمیام مامور بازاره و شلوغه و اینو دلیل مشارکت میدونن و اگر احضار شدم چکار کنم

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
این سوال نیازمند مشاوره تلفنی دارد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام باید اثبات کنید که آن پیام ها به چه علت بوده و از کارهای آن فرد بی اطلاع بودید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارات شما جهت توجیه خودتان است لذا می‌بایست در محکمه حاضر و از بی‌گناهی خودتان بنا به ادله کیفری دفاع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال نامفهوم جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. با دفاع خوب ، امکان تبرئه زیاد است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با دلیل از خود دفاع کنید .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشارکت در سرقت به این معناست که شما در حین سرقت حضور داشته‌اید و سرقت را به انجام رسانیده‌اید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید بتوانید ازخود دفاع موثری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

پیامکی با این محتوا نمیتواند به تنهایی اثبات کننده مشارکت در سرقت باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کافی است حقیقت را بگویید صرف متن آن پیامک دلیل بر سارق بودن شما نیست