مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام اسم من فاطمه هست میخواهم اسمم را به شوکا تغییر بدم ایا امکانش هست ؟ چون دوستانم من را به شوکا می‌شناسند ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از سامانه سهیم در اداره ثبت احوال تقاضا فرمایید ولی به احتمال زیاد درخواستتان رد می‌شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سیستم تغییر نام در کشور ما به دو به صورت است اول اینکه شما می‌رید ثبت احوال و تقاضای تغییر نام می‌دهید که در اکثر مواقع موافقت نمی‌شود در این مرحله باید به دادگاه حقوقی مراجعه کنید و دادخواست تغییر نام دهید دادگاه بررسی می‌کند دلایل شما را و حکم صادر می‌کند ولی اینطور نیست که صرف دادخواست شما منجر به تغییر نام شود با لوایح قوی نوشته شود و بهتر است وکیل داشته باشید. اسامی مذهبی نیز قابل تغییر هستند و منعی از این بابت وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی بله
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید ازطریق دفاترپیشخوان دولت درخواست خودرا به ثبت احوال ارسال ودرصورت عدم تغییر توسط ثبت احوال،دادخواست به دادگاه بدهید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بله امکانش وجود دارد. البته بستگی به سن شما دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ این امر امکان‌پذیر است.
در همین راستا، ابتدا از طریق اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه برای تغییر نام اقدام نمائید.
در صورت عدم توفیق، دادخواست به خواسته تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به اینکه اسم شما از نامهای مذهبی است امکان تغییر دشوار است میتوانید از طریق ثبت احوال اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا مورد موافقت قرار نمی‌گیرد به این نام انتخابی
لکن بدوا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید و

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. امکان تغییر نام وجود دارد.