مشاوره حقوقی رایگان - احراز مالکیت مالک

با سلام.اگر کسی احراز مالکیتش مشخص نباشه و هیچ مدرکی نداشته باشه که منزل برای ایشون هست.بعدا مشخص بشه منزل برای مادر و پدر ویه شخص سوم هست. وورثه هیچ دخالتی در این منزل ندارن چه طور میتونم پول پیش خونه رو پس بگیرم یا اینکه این اجاره نامه رو ابطال کنم.؟؟؟؟چون اجاره نامه به اسم پسر اون شخص هست .یکبار مادرشون میاد اجاره میخواد یه بار پسر بزرگشون میادادعای مالکیت میکنه تو این حالت باید چیکار کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کننین

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما واضح نیست به اینکه به چه حقی می‌خواهید اجاره نامه را ابطال کنید و یا خانه را پس بگیرید و رابطه شما با این قرارداد و یا مطالبه این وجه چیست بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به ارائه مدارک بیشتر است. در صورت تمایل از طریق سایت تماس بگیرید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم بررسی موضوع از طریق گفتگوی متقابل است.
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر عین مستأجره بدون هیچ سبب قانونی در اختیار موجر است و این عقد اجاره منعقد شده است اساساً این قرارداد نافذ نیست و شما می‌توانید نسبت به بازپس‌گیری مبالغ خود اقدام بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، ظاهرا انتقال منافع غیر محقق شده است و معامله فضولی است
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید تا وضعیت مالکیت ملک مشخص گردد

شما می توانید اجاره بها را پرداخت ننمایید و اعلام نمایید که باید تمام ورثه قرارداد اجاره را امضا نمایند و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هیچ اجاره‌ای نپردازید و شکایت انتقال منافع غیر را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به فسخ قرارداد اقدام کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام مدارک باید بررسی شود تماس بگیرید