مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک غیر قابل افراز

با سلام.در صورتی که دادگاه دستور فروش ملک غیر قابل افراز رو داده باشه.ولی چندتا از وراث حاضر به فروش و مزایده نباشن تکلیف چیه؟وراث بعدی چطور به حقشون میرسن؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه دستور داده باشه مخالفت آنها تاثیر ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصل بر تراصی ست پس از آن فروش از طریق مزایده و راه دیگری نیست

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

چنانچه رای دادگاه وجود داشته باشه اجرای احکام حکم را اجرا خواهد کرد و نیازی به رضایت آنها نیست.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود در اصل دستور فروش در همین موارد اختلاف صادر می‌شود تا کل ملک فروخته شود و به نسبت سهم هر یک سهم خود را دریافت نمایند

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نظر آنها مهم نیست و مطابق دستور دادگاه اجرا خواهد شد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
پس از مزایده سهم هر ورثه به وی داده خواهد شد .
موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از صدور دستور فروش مال مشاع ، پرونده به اجرای احکام ارسال خواهد شد
و توسط کارشناس رسمی ، ملک قیمت گذاری خواهد شد
و مزایده انجام می شود و در صورت فروش مال ، سهم شرکا در صندوق دادگستری واریز خواهد شد
و رضایت شرکا لازم نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

وارسی که تقاضای فروش دارد دادخواست تقسیم و فروش ماترک مرحوم را به استناد گواهی عدم افراز و گواهی انحصار وراثت به دادگاه آخرین اقامتگاه متوفی طرح می‌کند

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام در صورت دستور دادگاه نیاز به رضایت سایر وراث نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست تقسیم مال مشاع و دستور فروش پ