مشاوره حقوقی رایگان - سپاه

سلام و خسته نباشید
ببخشید من برای استخدامی سپاه یک پیج اینستاگرامی دارم که آثار خوشنویسی خودم رو اونجا میزارم
آیا برای استخدام باید پیجم رو پاک کنم؟ پیج تماما خوشنویسی و هنری هست
آیا اون اکانت اینستاگرام مورد بررسی و چک
و دایرکت هاش خونده میشه که پیام های شخصی هست و ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
متشکرم

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام معمولا تا چک کردن پیام شخصی پیش نمیرن

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کلا اینها میگن شما نباید از پیام رسانهای خارجی با فیلتر شکن استفاده کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع تحقیقات از طریق هسته گزینش دارد در صورتی که جرمی مرتکب نشده‌اید نگران نباشید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود در صورتی که واقعاً قصد استخدام در سپاه را دارید بهتر است استانداردهای آن را نیز رعایت کنید مشخص است که پیام رسان‌هایه خارجی مورد تایید ابن نهاد نمی‌باشد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام این جز قوانین سپاه است ولی اگر خوشنویسی و واقعا کار دیگری اتفاق نمی‌افتد بنظر نمی‌رسد سپاه ایراد بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان حقوقی نیست باید از ارگان زیر ربط پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید