مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت نوع صلح نامه

با سلام.
زمینی سند رسمی ندارد و مبایعه نامه دستی خریدو فروش شده.
جهت واگذاری با صلح نامه رسمی در دفاتر اسنادرسمی نیاز به سند رسمی هست .
گفتند میشود چون سند رسمی ندارد به جای صلح نامه , صلح حقوق زمین انجام دهید که صلح حقوق زمین اگر سند هم نداشته باشد قابل تنظیم در دفاتر اسناد رسمی هست.
سوال اینجانب این هست اگر صلح نامه بدون سند رسمی نمیشود در دفاتر اسناد ثبت شود پس چطور صلح حقوق زمین بدون سند رسمی قابل ثبت در دفاتر رسمی هست ?چه تفاوتی بین صلح نامه و صلح حقوق هست که اولی جهت ثبت رسمی در دفاتر اسناد , سند رسمی نیاز دارد اما دومی جهت ثبت رسمی در دفاتر اسناد نیازی به سند رسمی ملک ندارد ? مگر هر دو صلح نیستن ?

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 47 و 48 قانون ثبت اسناد و املاک صلح اسناد عادی قابل قبول در ادارات و محاکم نیست

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود به نظر صلح حقوق معمولاً شامل صلح امتیازهای زمین مثل آب و گاز تلفن و سایر امتیازهایی که قانوناً حق انتقال آنها وجود دارد می‌باشد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

به نظر میرسد صلح حقوقی صلح حقوق مرتبط با زمین است و مالکیت خود زمین را شامل نمیشود.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

صلح حقوق یعنی چه ؟یعنی صلح آب و گاز و...؟