مشاوره حقوقی رایگان - روابط نامشروع

سلام وقتتون بخیر.
من تقریبا 11 ماه پیش متوجه خیانت همسرم با دوستم شدم که کلی مدرک که شامل SMS ها و سکس چت هاییه که ثابت می کنه اینها با هم در ارتباط بودن رو دارم. الان به خاطر شرایط بدی که توش هستم تصمیم گرفتم که ازشون شکایت روابط نامشروع کنم.
موقعی که متوجه این موضوع شدم اوایل فروردین 1402 سال گذشته بود. اما آخرین پیامی که ازشون دارم مال 8 اردیبهشت 1402 بود. شنیدم که تا یکسال فرصت دارم تا شکایت کنم. حالا این یکسال نسبت به کدوم تاریخ محاسبه می شه؟
از زمانی که موضوع رو فهمیدم(اوایل فروردین) یا تاریخی که آخرین پیامو ازشون دارم و می دونم تا اون تاریخ با هم ارتباط داشتن( 8 اردیبهشت) ؟؟؟

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام از تاریخ آخرین اقدام مجرمانه که داشتن

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با پیامک به نتیجه نمی رسی فقط آبروی خود را می بری

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملاک 8 اردیبهشت 1402 است می‌توانید شکایت کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود در موضوعات منافی عفت و نامشروع بهتر از قبل است هرگونه طرح شکایت حضوراً با وکیل مشورت کنید و دلایل و مستندات خود را کاملاً بررسی و حلاجی کنید در صورت عدم موفقیت یا اینکه دلایل کافی نباشد ممکن است همسر شما اعاده حیثیت کند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما تاریخ اطلاع از وقوع جرم را اردیبهشت اعلام کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
تا 8 اردیبهشت مهلت شکایت دارید ولی اثبات چنین جرمی ضرفا با پیامک مشکل است.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می توانید زمان اطلاع را 8 اردبیهشت اعلام کنید .
موفق باشید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام الان هم می‌توانید شکایت کنید
مشهد هستید درخدمتم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اعلام نمایید که شما به تازگی متوجه خیانت همسرتان شده اید
امکان اقامه و اثبات شکوائیه رابطه نامشروع وجود خواهد داشت
و ...

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام صرفا باپیامک بسیار سخت است _