مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام
اگر ملکی در سال‌های 87-88
به همسر خود واگذار کرده باشیم با نوشتن سند دستی وحضور شاهدین امضای آنها
ودریافت وام مسکن بنام همسر(ملک بهش واگذار شده)وساخت خانه بوده وعلاوه بر ملک ذکر شده وام هم به اسم ایشون بوده و توسعه شده
تکلیف ملک ومالکیت آن چگونه هست؟

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام اگر ادعای مالکیت دارید باید دادخواست اثبات مالکیت مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

توضیح زیاد دارد
از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع نوشته شما و عقدیست که به امضاء طرفین رسانیده‌اید؟ ملک را با چه عنوانی به ایشان واگذار کرده‌اید؟ پاسختان در سوالتان است

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود تا زمانی که سند رسمی به نام همسر شما باشد ایشان به عنوان مالک شناخته می‌شود در صورتی که ادعای مالکیت نسبت به این ملک دارید و قولنامه و قرارداد دارید باید از طریق دادگاه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع انتقال خانه است
باید نوع عقد موجد انتقال ملک در قرارداد مشخص گردد
بیع ، صلح ، هبه معوض ، هبه بلاعوض
و سپس اقدام قانونی مناسب انجام بدهید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

در چه خصوص تکلیف ملک و مالکیت چیست؟ آیا دعوایی مطرح شده؟ سوال شما دقیقا در چه موردی است.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام نیاز به بررسی میباشد تماس بگیرید_اگر مالکیت میخاهید باید اثبات مالکیت بزنید