مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت توسط همسایه

سلام. وقتتون بخیر.
ما یک درخت گیلاس در حیاط خانه داریم که وقتی پاییز می آمد چند برگ انگشت شمار ب حیاط همسایه میرفت و هزار تا فوش میداد.الان تازه فهمیدیم که از حیاط خانه پایین آمده اند و گازوئیل را توی باغچه ریخته اند.
گفتیم شمایید و گفتند نه و الکی قسم میخورند که ما نبودیم درحالی که تنها آن خانه ب حیاط ما راه دارد و هیچ خانه دیگری نیست
الان اگر شکایت کنیم چی پیش می آید؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدین

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به استناد دلایل مصرح در قانون علیه ایشان شکایت تخریب اموال نمایید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
بهتر است اول با مراجعه به شورای حل اختلاف، درخواست کارشناس نموده و برای ریخته شدن گازوییل و خشک شدن درخت به آن علت و تعیین خسارات حاصله با توجه به مثمربودن درخت، درخواست تامین دلیل با کارشناسی و معاینه محلی نمایید چرا که بهرحال شما باید بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید و پس از تامین دلیل نیز، شکایت شما علیه ایشان باید به جرم تخریب اموال و مستند به ماده 677 قانون مجازات اسلامی و مستقیماً در دادگاه کیفری 2 و به طرفیّت مالک ملک جانبی شما طرح گردد و درصورت اثبات و استناد جرم به همسایه مدنظر، نتیجه حسب تشخیص قاضی پرونده، تعیین یکی از مجازاتهای مطروحه در ماده مذکور برای ایشان خواهد بود لکن با توجه به مثمر بودن درخت مزبور، شما میتوانید دادخواست مطالبه ضرر و زیان علیه ایشان نیز به استناد قانون مسئولیت مدنی و کارشناسی و تامین دلیل انجام شده توسط شورای حل اختلاف، به همان دادگاه تقدیم نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اول باید ثابت شود که همسایه بوده . در صورت اثبات بسته به میزان ارزش مال ، حبس یا جزای نقدی محکوم خواهد شد.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
برای شکایت خودتون باید مدرک یا شاهد داشته باشین وگرنه نتیجه نمیگیرین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
باید بتوانید ادعای خود را اثبات کنید و در صورت اثبات می توانید تحت عنوان تخریب شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است صورتجلسه کنید یا کارشناسی شود و یا استشهادی محلی جمع آوری کنید تا دلایل کافی برای اثبات مزاحمت داشته باشید و سپس شکایت مطرح کنید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

جهت طرح شکایت و اثبات جرم، ادله و مدارک کافی جهت انتصاب جرم به ایشان لازم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر دلیلی برای اثبات این ادعا دارید اقدام کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر مستندات و دلایل قوی جهت اثبات ادعای خود دارید(مثلا شاهد،فیلم دوربین،و...) شکایت تخریب عمدی مطرح نمایید.