مشاوره حقوقی رایگان - سند خونه

سلام وقت بخیر بنده شوهرم یک باب آپارتمان خرید که نمی‌توانست وام مسکن رو خودش برداره 3دانگ به اسم خواهرشوهرم زد تا وام رو اون برداره حالا شوهربنده فوت شده وامم تموم نشده میخواستم یه مدرک داشته باشم ک که سه دانگ مال بچه ها ومن هست میشه کاغذ دستی نوشت و شورا مهر کرد یا چیکارکنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر بیع نامه ای نوشته شده است هنوز بیعرنانه پابرجاست اگر توافق دارید مبنی بر نقل و انتقال مجدد بحث دیگری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقرار نامه محضری از خواهر شوهر بگیرید

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

اگر خواهر شوهرتون امضا کنه میتونید واگذاری سه دانگ رو قولنامه کنید. اگر امضا نکنه باید از طریق دادگاه این قضیه رو اثبات کنید و سخت هم هست و زمانبر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید اقرار نامه رسمی گرفته شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری تنظیم گردد ترجیحا ثبت رسمی نیز بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید قراردادی بین خودتان امضاء کنید و در دفترخانه اقرار نامه بگیرید و اگر قبول کرد نسبت به سه دانگ وکالت‌نامه بگیرید بعد از پایان اقساط و فک رهن نسبت به تنظیم سند رسمی به خودتان اقدام کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کاغذ عادی در حکم سند عادی است که در صورتی که به امضای طرفین و شهود برسد معتبر است

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

می توانید یا از خواهر شوهرت وکالت بگیرید یا دست نوشته

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است اقرارنامه رسمی در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بله میتوانید صلح نامه عادی بین قیم صغار و خواهرشوهر تنظیم کنید و یا اقرار محضری از خواهر شوهرتان مبنی بر اینکه ایشان مالکیتی بر ملک نداشته و مالکیت متعلق به ورثه همسرتان است ، اخذ نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید در دفترخانه از خواهر شوهرتان اقرارنامه محضری بگیرید