مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام،برای شکایت بخاطره عدم تکین باید با کلانتری تماس گرفته شود به جهت تهیه صورتجلسه ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر از طریق دفاتر خدمات قضایی باید ارسال لوایح صورت گیرد

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی نسبت به طرح دادخواست الزام به تمکین اقدام کنید
قبلش هم اظهارنامه ارسال کنید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
تنظیم صورتجلسه کلانتری تحت شرایطی کمک به ادله اثباتی شما در دعواست لکن الزامی ندارد.
برای همسر خود اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست به دادگاه خانواده بدهید.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

اگر حکم تمکین دارید باید از طریق اجرای احکام خانواده صورتجلسه بشه یا ارجاع به مامورین انتظامی

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

نه میتونید اظهارنامه بفرستید و بعد دادخواست بدین

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دفاتر قضایی اقدام کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. مرجع رسیدگی کننده به این دعوا دادگاه خانواده است.
در مسأله عدم تمکین باید ابتدا برای زوجه اظهارنامه ارسال کنید و از او بخواهید به منزل مشترک برگردد و در ادامه اگر برنگشت دادخواست الزام به تمکین به دادگاه خانواده تقدیم کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به تمکین بدهید.
اگر زوج مانع از ورود زوجه به منزل مشترک شود زوجه می تواند با کلانتری تماس بگیرید و صورتجلسه کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به صورت جلسه کلانتری نیست اظهارنامه‌ای برای همسرتان ارسال سپس مسکن و وسایل آن را تهیه و درخواست تمکین عام و خاص نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادخواست الزام به تمکین از طریق دفتر خدمات قضایی تقدیم کنید