مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین ماموریت خدمت

در سال 1374 اعزام به خدمت شدم و در سال 76 در حال ماموریت دچار سانحه رانندگی شدم از ناحیه پا شکستگی شدید و لگن و عصب کلا قطع شد و توانایی انجام کاری را ندارم و تا سال 97 هیچگونه مزایا یا کمکی به من نشده و سال 97 پیگیر کارم شدم و در نهایت به من یک حقوق مستمری به من دادند بدون هیچگونه مزایا و حق سنوات 23 ندادند لذا از شما درخواست مشاوره دارم که چه کاری انجام بدهم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام،،میبایست قبلا به رای کمیسیون اعتراض میکردید و سپس مبلغ معوقه را مطالعه کنید