مشاوره حقوقی رایگان - کسری حقوق و مزایا

با سلام . فیش از سامانه گرفتم و پرداخت کردم حالا نامه اومده که 20 هزار تومن کمتر پرداخت کردم در صورت که فیش رو کامل پرداخت کردم و گفتن فیش اشتباهی 20 هزار تومن کمتر اومده برا شما. حالا بخاطر همون 20 هزار تومن سه میلیون و چهارصد جریمه اومده برام پیگیری هم کردم از اداره کل نمیپذیرن و میگن سیستم جریمه میکنه دست ما نیست.راهی وجود داره که بتونم این جریمه رو درست کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق امور مالی همان ارگان پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شامل دیه می‌شود اما مقدار آن با توجه به تخصصی بودن می‌بایست پزشک اعلام نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه این موضوع را تحت پیگیری قرار دهید.