مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به تجدید نظر برای بار دوم

باسلام
مورد پرونده یک خودرو هست که موردمعامله فضولی قرار گرفته بود و دادگاه بدوی رای نهایی رو به نفع مالک مال داد.
پس از اون مشتری معامله اعتراض زد و پرونده ارجاع شد به تجدیدنظر که در نهایت دادگاه تجدید نظر بدلیل عدم احصاء اعتراض رو رد کرد.
بعد از اون خواهان که من باشم به دادگاه بدوی تقاضای صدور اجرائیه دادم و درخواست توقیف خودرو رو داشتم.
اما شعبه بدوی رای نهایی رو با این مضمون صادر کرد و پرونده رو ارجاع داد به شعبه تجدیدنظر،خواستم بدونم علتش چیه و چکار باید بکنم ممنون.
رای نهایی دادگاه بدوی:
{ تصميم دادگاه
دفتر محترم : با توجه به بررسی به عمل آمده در سيستم مديريت قضايی پرونده(CMS (و ارايه داليل تجديدنظرخواهی از جانب وکيل معترض
در مهلت قانونی به موجب اليحه شماره ثبت ........ با مضمون منعکس در صورتمجلس شماره
1403/01/11 -...... پرونده جهت ادامه رسيدگی به شعبه محترم * دادگاه تجديدنظر استان خوزستان ارسال گردد.}

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده طوری است که باید در شعبه مورد نظر مطالعه پرونده صورت گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده برای رسیدگی به دادگاه تجدیدنظر ارسال شده است

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
ممکن است مقصود از عدم احصاء این بوده که دادگاه، تقدیم دادخواست اعتراضی تجدیدنظر را خارج از مهلت تشخیص داده بوده و به این علت رد شده و فی الحال دادگاه بدوی، با برسی روند تقدیم دادخواست تجدیدنظر، ثبت اعتراض در موعد و مهلت قانونی را احصا نموده و پرونده را مجدد به تجدیدنظر ارسال نموده است.
میبایست دادنامه های صادره از دادگاه بدوی و تجدیدنظر بررسی گردد تا بتوان اظهارنظر نمود.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

عدم احصا رو متوجه نشدم، ولی به نظر میرسه تجدیدنظرخواهی در مهلت انجام شده و بنا به اعتراض طرفتون و قبول دادگاه به شعبه بدوی بازگشت داده شده باشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به شعبه بصورت حضوری پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شعبه بدوی به دلایلی پرونده را ارجاع به تجدید نظر نموده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده با توجه به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک موجود می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است