مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق تماس تلفنی

سلام و درود چند ماه پیش از طریق تماس تلفنی فردی ناشناس مبنی بر برنده شدن در جشنواره همراه اول و دریافت جایزه بنده را به پای عابر بانک جهت ثبت کارت و دریافت جایزه کشاند و مبلغ 10میلیون از حسابم برداشت کرد با اینکه از طرف شکایت کردم و پس از طی 4ماه دادگاه به نفع متهم (کلاه بردار)رای داد و دستور منع تعقیب صادر کرد حالا نمیدونم چجوری ازش شکایت بکنم تا پولمو ازش پس بگیرم لطفا راهنمایی کنید. ممنون ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این قبیل از کلاهبرداری مدتی زیاد شده بود و الان با توجه به اینکه رسانه های اجتماعی به کررات در ابن زمینه هشدار داده بودند بنابر این محکوم این قبیل موارد را کلاهبرداری نمی‌دانند و صرفا باید از طریق حقوقی پیگیری کنید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
با توجه به منع تعقیب صادره، موضوع از نظر کیفری مختومه است و باید برای استرداد مبلغ، دادخواست حقوقی مطالبه وجه علیه ایشان طرح نموده و به استناد داراشدن بلاجهت، مبلغ مزبور را مسترد نمایید.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اعتراض کنید و همچنین برای پول خودتون میتونید حقوقی اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

منو تعقیب مطابق ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری ظرف یک سال بنا به دلیل جدید و تجویز دادستان قابل پیگیری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده با توجه به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک موجود می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
موضوع نیازمند اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان ایفای ناروا شکایت شود
جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است