مشاوره حقوقی رایگان - سلام 15 تا سکه مهرش کردم

سلام ،15 تا سکه مهرش کردم
هنوز نرفتیم خونمون نامزدیم

یه حلقه گرفتم اول کار حدود 19 تومن
یه حلقه مجلسی اونم حدود 19 تومن
یه سرویس حدود 43 تومن
یه سرویس حدود 500 تومن این اواخر

همه دسته ایشونه فقط فاکتورشون دسته منه

الان چجوری ثابت کنم اینارو تا از مهریه کم کنن
نه عکسی دارم نه چیزی

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام زمانی مهریه تعیین می‌شود که ایشان به عقد دائم شما درآمده باشد در حال حاضر ایشان همسر شماست اینکه مراسم عروسی گرفته ایر یا خانه مستقل ساکن شدید ارتباطی با مهریه ندارد به محض عقد مهریه به زوجه تعلق می‌گیرد . هزینه های عادی و متعارف ازدواج ربطی به مهریه ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طلاهایی که به زوجه داده اید در حکم هبه هستند ابتدا باید رجوع از هبه کنید و ....

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
درصورتیکه مقصودتان از نامزدی اینست که هنوز عقد ازدواج دائم بین شما جاری نشده است؛ پس هنوز مهریه ای نیز تعیین نشده و دینی در ذمه شما وجود ندارد پس قبل از ایجاد دین، نمیتوان مالی را به عنوان عوض دین ایجاد نشده تعیین نمود فلذا طلاجات خریداری شده مزبور، صرفاً هدایای دوران نامزدی محسوب میشود و درصورتیکه به هردلیل مقرر شود که این نامزدی به عقد ازدواج منتهی نشود، تمام آنها با ارائه فاکتور خریدی که به نام شخص شماست، حتی اگر عین آنها در ید زوجه باقی نمانده باشد، تحت عنوان هدایای دوران نامزدی (و نه هبه طلا) از زوجه قابل استرداد است.

لکن اگر مقصودتان از دوران نامزدی اینست که در دوران عقد ازدواج بسر میبرید و مهریه نیز تعیین و ثبت شده ولی هنوز عروسی نکرده و به منزل مشترک نرفته اید؛ هدایای مزبور، در رویه غالب شعب دادگاه ها، هبه معوّض به عقد ازدواج محسوب میشود که عوض آن (یعنی جاری شدن عقد نکاح) انجام شده فلذا حتی اگر عین آنها نزد زوجه موجود باشد، قابل استرداد از زوجه نیست و تنها راهی که میتوان از آن طریق این طلاها را جزیی از مهریه محسوب نمود، توافق با زوجه و جلب همراهی و رضایت ایشان است که به میزان معادل وزنی و ریالی طلاجات مزبور، اقرار به دریافت مهریه نموده و آن را رسماً در قالب اقرار نامه رسمی در دفاتر اسناد رسمی و یا از طریق دفترخانه ازدواج در پشت سند نکاحیه ای که قبلاً صادر شده است، ثبت نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست استرداد بدهید و اعلام کنید امانت بوده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باید دید مطابق چه عقدی این طلاها را به همسرتان داده‌اید در صورتی که آن را هبه تصور کنید و ایشان منکر وجود طلاها باشد رجوع به این هبه ممکن نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ثابت کنید موارد شما خریداری نموده ایید ودرخواست استرداد انرا بخواهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید رجوع کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

اگر در جلسه دادرسی وجود طلاها در ید خودشون انکار کردن میتونید به شهادت دو نفر استناد کنبد و شهادت بدن که طلاها رو همسرتون در اختیار داره

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام رجوع از هبه کنید ولی فروخته باشد چیزی بشما تعلق نمیگیرد