مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به علت شکایت

با سلام
به خاطر اختلاف حساب با کارفرما و طی یک صحنه سازی و پاپوش درست کردن به دستور خودش تعدادی پرینتر شخصی خودش رو از بیمارستان خارج کردم. حالا تهمت سرقت زده و ماشینی که متعلق به همسر بنده میباشد توقیف شده است. با همین ماشین انتقال را انجام دادم. به چه طریق خودرو را رفع توقیف کنم؟ می‌تواند ماشینی که به نام من نیست توقیف کند؟ این ماشین به عنوان مهریه به خانمم واگذار شده است. ممنون و مچکرم

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
درصورتیکه سند رسمی خودرو به نام همسر شماست و همسر شما نیز در زمان وقوع جرم، از شرح ماوقع و اقدام شما در انتقال اموال مسروقه با خودروی متعلق به ایشان، اطلاع و آگاهی نداشته اند و شاکی ایشان را نیز طرف شکایت خود قرار نداده است؛ میتوانند شخصاً به توقیف خودروی خود معترض شده و خواهان رفع توقیف گردند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ماشین وسیله ارتکاب جرم بوده است لذا توقیف آن قانونی است و برای رفع توقیفی آن باید از شعبه دستور توقیف خودرو اقدام فرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرضن شود .

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

برای انجام تحقیقات مقدماتی توقیف شده و اگر برای طی مراحل تحقیقات دادسرا نیازی به خودرو نباشه به درخواست مالک خودرو رفع توقیف میشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

.سیله ارتکاب جرم بوده ، همسرت درخواست بدهد

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

وسیله ارتکاب جرم بوده ، با وجود شرایطی طی رسیدگی میتوان رفع توقیف خواست

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید موضوع مورد بررسی دقیق قرار بگیرد
مشهد هستید درخدمتم

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ماشین به عنوان وسیله ارتکاب جرم توقیف شده است و همسر شما می تواند درخواست رفع توقیف دهد.