مشاوره حقوقی رایگان - قرار کارشناسی

سلام برای یک پرونده چند بار قرار کارشناسی با یک کارش

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرار کارشناسی قابل اعتراض است و با پرداخت دستمزد کارشناسان امکان ارجاع به کارشناس یک نفره و سه نفره و پنج نفره و ... وجود دارد .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

یک بار یک نفره کارشناسی می‌شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که اعتراضی گردد هیئت کارشناسی بررسی مجدد خواهد نمود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به درخواست طرفین و نظر قاضی رسیدگی کننده دارد

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

سلام. بستگی به موضوع و نظر مرجع قضایی و اقنا مرجع و طرفین داره، مراتب نظریه کارشناسی هم بصورت فردی از یک نفر، هیات سه نفر و 5 نفر و...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا تو دوبار به کارشناس ارجاع می‌شود
بیش از آن بستگی به تصمیم مقام قضایی دارد

بدیهی است، وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید