مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم دوربین مدار بسته همسایه بر خانه ویلایی من بمنظور چک کردن خودروهای پارک شده خود در کوچه

سلام اینجانب ساکن یه خانه ویلایی بوده و با فرزند مقطع دبستان در این خانه زندگی میکنم و فاقد خودرو هستم .میدانم فضای بیرون کوچه بجز درب ورودی معبر عمومی در قوانین شهرسازی عنوان شده .منتهی این قانون کلی دردسرها ومزاحمتهایی را برای من دارد.این موا رد شامل:
1- چسباندن خودرو به دیوار خانه
2- تقریبا دو یا سه همسایه که دیوار به دیوار نیستیم همیشه به دلیل داشتن تعداد زیاد خودرو،ماشین خود را بصورت ثابت و شبانه روزی پارک میکنند ،بنحوی که حتی رفتگر شهرداری هم نمیواند این محدوده را تمیز کند .
3- بخاطر تحت نظر داشتن خودروهای خود در کوچه ، دوربین مدار بسته خود را روی خانه من تنظیم کرده و رفت و امد من چک میشود،
4-چون هر خانه مثلا بین 5 تا 8 خودرو دارند مزاحمت برای من ایجاد میکنند و کوچکترین فضای خالی درکوچه را به پارکینگ دایمی تبدیل میکنند.
5- عملا با اینکار امنیت خانه من هم به خطر می افتد.
6-وقتی هم من مهمان دارم در پارک ماشین در کوچه برای چند ساعت دچار مشکل می شوم و عملا کسی خودروی خود راجابجا نمیکند.
7- بنظر من با این قانون مقابل خانه من به پارکینگ اختصاصی دو همسایه پر ماشین تبدیل شده و از حالت معبر عمومی خارج شده است،
8- خلاصه من در این محل احساس امنیت نمیکنم و وقتی مهمان با خودرو دارم دچار مشکل می شوم و همسایگان این محله ادعای حق اب و گل در کوچه دارند .چندین بار به پلیس 110 هم زنگ زدم امد ولی در این کوچه اتفاق خاصی نیفتاد .
راهکار پیشنهادی شما برای این مشکل چیست ؟؟
ممنون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما نصب دوربین مداربسته تابع قوانین و مقررات خاص خود می‌باشد، دایره پوشش دوربین‌های مداربسته، حریم خصوصی ملک شما را پوشش ندهد

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

شما میتوانید در ابتدا از مزاحمت‌های صورت گرفته عکس تهیه کرده و مراتب مزاحمت را به 110گزارش کنید و گزارش پلیس را اخذ کنید بعد از اقدامات مجمع آوری مدارک اقدام به طرح شکایت کیفری مزاحمت ملکی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید با توجه به دلایل و مستندات شکایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه دلایل مطرح شده اقدام به شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کسی اجازه ندارد دوربین مداربسته خود را به سمت شما بگیرد و عبور و مرور شما را چک کند می‌توانید در این خصوص تقاضای رفع مزاحمت دوربین نمایید در خصوص ماشین‌های پارک شده در حریم منزلتان نیز می‌توانید درخواست رفع مزاحمت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده با توجه به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک موجود می‌باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب شکایت تقاضای رفع مزاحمت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کوچه مال همه است هرکس زودتر پارک کند دیگری نمی تواند متعرض وی شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام مدارک راجمع کنید و شکایت مزاحمت کنید